Amerikaans bestellen in Lelystad.

De moderne Amerikaanse keuken is een keuken die moeilijk te duiden is. De keuken is stevig beïnvloed door de culturen en gastronomie van de verschillende groepen immigranten in de Verenigde Staten. Zo ontstond er in de twintigste eeuw naast de Amerikaanse keuken, ook een groep etnisch-Amerikaanse keukens. Op EetSmakelijk.nl vind en bestel je veel verschillende soorten Amerikaanse gerechten in Lelystad. Net waar je zin in hebt.

Download nu de app

De Amerikaanse keuken.

Vanaf het begin van de twintigste eeuw, veranderde de Amerikaanse keuken ingrijpend. In een paar jaar tijd raakten industrieel-verwerkte producten erg in trek. In deze tijd werd de verpakkingsmachine voor blikken geperfectioneerd, waardoor chefs de mogelijkheid kregen om bepaalde bederfelijke producten ook buiten het seizoen veilig te gebruiken. Tegelijkertijd werd melk, door de uitvinding en verbetering van verschillende machines, steeds goedkoper, waardoor melk er ook basisvoedsel werd.

De Amerikaanse keuken kenmerkt zich tegenwoordig door groot, groter, het grootst. Zo kun je er in veel restaurants gratis refills krijgen en ook gerechten als american pancakes voor ontbijt en burgers, friet en spareribs zijn er volop te verkrijgen. Toch is de Amerikaanse keuken meer dan dat. Gerechten als spaghetti and gravy, kalkoen tijdens Thanksgiving en gehaktbrood zijn namelijk Amerikaanse versies van Europese gerechten, die meegenomen zijn toen grote groepen Europeanen naar Amerika verhuisden. Ook andere fusiekeukens zoals Tex-Mex, een fusie tussen de Amerikaanse en Mexicaanse keuken, zijn wereldwijd bekend en geliefd onder miljoenen.

 

Trek in de Amerikaanse keuken?

Bekijk nu de Discovery-tab voor Amerikaanse restaurants bij jou in de buurt. Door middel van deze vernieuwende functie vind je altijd de keuken die bij jou en je trek past. Zo vindt je het lekkerste eten, ook als je even geen zin hebt in Italiaans bestellen.

Als je eenmaal gekozen hebt, kun je je bestelling meteen online afronden. Je kiest of je het eten afgeleverd wil krijgen of wil ophalen en je kiest of je online of contant wil betalen. Meer hoef je niet te doen. De lekkerste gerechten van restaurantkwaliteit worden direct aan huis geleverd! Het enige wat je hoeft te doen, is wachten.