Kapsalon bestellen in Lelystad.

Misschien weet je het nog niet, maar de kapsalon is een écht Nederlands gerecht, dat in 2003 is ontstaan in Rotterdam. Nathaniël Gomes kwam als kapper af en toe bij het Turkse eethuis om de hoek, waar hij vroeg om zijn favoriete ingrediënten te combineren tot één gerecht. Deze bestelling bleef hij herhalen, waardoor het langzaam de naam ‘voor de kapsalon’ en ‘kapsalon’ kreeg. Verschillende klanten van de Rotterdamse snackbar kregen lucht van deze nieuwe manier om friet te eten en probeerden de snack – met succes. De kapsalon is inmiddels in heel Nederland, maar ook in andere landen te verkrijgen.

Heel interessant natuurlijk, de ontstaansgeschiedenis van de kapsalon, maar wat nog veel interessanter is: waar koop je de beste kapsalon? In Lelystad bestel je een kapsalon bij je favoriete restaurant gemakkelijk en snel via EetSmakelijk.nl.

Download nu de app

De lekkerste kapsalon ontdekken

Zin in kapsalon of een andere late night snack? Maar heb je eigenlijk geen idee wat je nou écht wil? Geen zorgen! Via onze vernieuwende Discovery-functie ontdek je het beste van verschillende restaurants, ook midden in de nacht! Om van Discovery gebruik te maken, heb je alleen maar onze app nodig. Download daarom EetSmakelijk nu eenvoudig en snel op je Android of iOS apparaat.