Lokaal samenwerken met QR bestellen, bezorg- en afhaalorders

Verwerk bestellingen via jouw eigen webshop, aan tafel met QR codes en via het EetSmakelijk netwerk allemaal op één systeem. Delivery, contactloos betalen, QR bestellen, webshop en app: van ons kun je een nauwe samenwerking en innovatieve oplossingen verwachten. Met de mensen en systemen van EetSmakelijk.nl kom je verder.

Check ook ons interview op Omroep Flevoland!

Bezorg- en afhaalbestellingen ontvangen

Het nieuwe merk voor consument en horeca in delivery en takeaway. Samen met collega ondernemers ben je vindbaar voor de consument waar zij bij meerdere restaurants tegelijk kunnen bestellen. Voor ieder wat wils! Gemakkelijk jouw menukaart digitaal aanbieden aan alle consumenten en digitaal laten afrekenen. Dit kost je geen commissie, maar een vast laag bedrag per bestelling. We vertellen je graag meer!

 

Aan tafel contactloos bestellen met QR-codes

Geef gasten de mogelijkheid om in jouw restaurant aan tafel een bestelling te plaatsen en gelijk af te rekenen. Iedere tafel heeft zijn eigen QR-code, waarmee gasten de menukaart kunnen inzien en een bestelling kunnen plaatsen. Dat is niet alleen veilig, maar zorgt ook nog eens voor een ontspannen klantbeleving, snellere bediening en een hogere besteding!

Online met je eigen, onafhankelijke webshop

Wil je je klanten voorzien van informatie over je restaurant en tegelijk ook bestellingen accepteren? Maar heb je geen tijd om zelf het volledige beheer te doen? We introduceren ‘EetSmakelijk Storefronts‘. Jouw website, op een eigen domeinnaam, inclusief een contactformulier, informatiepagina en een pagina waar je klanten direct kunnen bestellen. Volledig geïntegreerd met de rest van je EetSmakelijk-software.

Een app speciaal voor bezorgers

Als bezorger is niets zo vervelend als moeten wisselen tussen verschillende apps. Daarom komen wij binnenkort met een applicatie voor bezorgers, waarin ze automatisch een route te zien krijgen en waarin ze de status van bezorgingen kunnen bijhouden. In de keuken of als front-of-the-house selecteer je een bezorger, die de order en de route meteen binnenkrijgt op zijn telefoon. Wel zo gemakkelijk en veilig.

Wat kunnen we voor je doen?

Samenwerken begint bij een eigen, persoonlijke contactpersoon. We zorgen ervoor dat je snel aangesloten op het nieuwste, meest innoverende platform van Nederland, met dag en nacht echte ondersteuning op de momenten dat jij het nodig hebt.

Heb je nog vragen, wil je een brochure ontvangen of ben je op zoek naar een vrijblijvende introductie van de mogelijkheden van ons platform? Neem gerust contact op!

Je kunt ons bereiken op 088 707 1414 of stuur ons een bericht via het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier.