Bestellen in het restaurant met QR-Code

Nu automatisch voldoen aan registratieplicht met Aan Tafel!

Service, kwaliteit en beleving. Allemaal termen die jij als horeca ondernemer hoog in het vaandel hebt staan, maar die door de huidige omstandigheden een stuk lastiger zijn geworden. Daarom introduceren we EetSmakelijk Aan Tafel, waarmee jouw gasten met een QR-code kunnen bestellen. Een volledig contactloze manier van table service, die in elk restaurant, terras en drive thru kan worden gebruikt. Check de video!

Beluister ook ons interview op Omroep Flevoland!

Hoe werkt het?

Op iedere tafel staat een bordje met een unieke QR-code. De klant neemt plaats aan tafel en scant de code. Vervolgens wordt hij direct gestuurd naar een online menukaart, waar hij direct de producten kan selecteren die hij wil bestellen. Nadat de keuze is gemaakt, betaalt je klant direct online. Je ontvangt vervolgens de bestelling in een overzichtelijk dashboard, zorgt voor de bereiding en serveert het gerecht uit.

Het systeem is eenvoudig in te zetten en te beheren vanaf vrijwel elke computer. Er is geen nieuwe apparatuur nodig om het systeem in gebruik te nemen. Alle bestellingen komen binnen in jouw persoonlijke EetSmakelijk dashboard. Maak je momenteel al gebruik van bezorgen en/of afhalen via EetSmakelijk? Dan ontvang je de bestellingen via hetzelfde systeem als de bezorg- en afhaalorders. Op deze manier heb je altijd een duidelijk overzicht.

Kennismaken, samenwerken, aan de slag!

Samenwerken begint bij een eigen, persoonlijke contactpersoon. We zorgen ervoor dat je snel aangesloten op het nieuwste, meest innoverende platform van Nederland, met dag en nacht echte ondersteuning op de momenten dat jij het nodig hebt.

Heb je nog vragen, wil je een brochure ontvangen of ben je op zoek naar een vrijblijvende introductie van de mogelijkheden van ons platform? Neem gerust contact op!

Je kunt ons bereiken op 088 707 1414 of stuur ons een bericht via het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier.