Bezorgen en afhalen met EetSmakelijk.nl

Via de EetSmakelijk.nl applicatie en website kunnen potentiële klanten jouw restaurant vinden, je menukaart bekijken en eenvoudig bestellen. Omdat we veel verschillende restaurants op ons platform hebben, word je gevonden door grote groepen bestellers, die misschien nog niet weten wat ze willen hebben. We draaien daarom verschillende marketingcampagnes, waarmee we nieuwe klanten naar het platform proberen te leiden. Daarnaast zorgen we met acties, andere campagnes en een nieuwsbrief ervoor dat we bestaande klanten warm houden. Het grootste voordeel: we ontnemen jou een aantal zorgen. Daar hoef je niks voor te doen en je betaalt er niks voor.

Dit zijn de voordelen van bezorgen en/of afhalen via EetSmakelijk.nl:

01Geen commissie. Vaste kosten per bestelling.

Samen zorgen we voor een uniek product: het online aanbieden en bezorgen van de lekkerste gerechten uit de verschillende wereldkeukens. We zijn partners, maar we delen nooit mee in jouw winst. Je betaalt een vast bedrag per bestelling en dus geen absurde commissiepercentages.

Voor iedere bestelling onder €15,- betaal je €0,85 aan orderkosten. Voor iedere bestelling vanaf €15,- is de bijdrage €1,40. Met de bijdrage per bestelling betalen we ons personeel, houden we onze servers draaiend, zorgen we voor doorontwikkelingen en starten we marketingcampagnes.

Onze vaste tarieven zorgen voor een enorme kostenbesparing. Bij een gemiddelde bestelwaarde van €20,- bespaar je bijvoorbeeld al 50% op jouw kosten. Hoe meer via ons wordt besteld, hoe hoger de besparing!

  • €0,85 tot €15,-
  • €1,40 vanaf €15,-
  • 50% besparing bij order van €20,-

02Marketing doen we samen.

Standaard draaien we verschillende marketingcampagnes om consumenten op de hoogte te brengen van ons platform en de restaurants die op ons platform actief zijn, maar daar hoeft het niet op te houden. Heb je een goed idee voor een campagne? Maar geen idee hoe je deze moet uitvoeren of hoe je hem kan uitvoeren? Neem gerust contact met ons op.

Onze marketingexperts helpen je graag met het uitdenken van de campagne en zullen kijken hoe we er aan kunnen bijdragen. Op deze manier investeren we als echte partners in onze samenwerking.

  • Wij draaien altijd standaardcampagnes.
  • Neem contact op voor meer opties.
  • Echte partners werken samen.

03Zelf de touwtjes weer in handen.

Jij bent de baas over je eigen restaurant. Je maakt je eigen menukaart, je bepaalt je eigen prijzen en als een product is uitverkocht, kun je deze ook gemakkelijk als zodanig markeren. Om je te helpen alle zaken op een rij te zetten, hebben we een simpel dashboard ontwikkeld, waar je je eigen bedrijfsgegevens en menukaarten kunt aanpassen. Het dashboard kun je overal openen. Zo hou je ook onderweg je restaurant in de gaten!

Naast het dashboard geven we je inspraak in de ontwikkeling van het EetSmakelijk-platform. Zo kun je altijd bij ons terecht met ideeën en suggesties en vragen we je een aantal keer per jaar om je mening te geven over nieuwe features en ontwikkelingen.

Wil je liever dat wij zaken voor je aanpassen? Ook dat kan. Onze support staat dagelijks voor je klaar per telefoon en via een speciaal e-mailadres.

  • Producten toevoegen en aanpassen
  • Orders beheren
  • Realtime statistieken
  • Productstatussen wijzigen

We helpen je bij het aansluiten.

Samenwerken begint bij een eigen, persoonlijke contactpersoon. We zorgen ervoor dat je snel aangesloten op het nieuwste, meest innoverende platform van Nederland, met dag en nacht echte ondersteuning op de momenten dat jij het nodig hebt.

Heb je nog vragen, wil je een brochure ontvangen of ben je op zoek naar een vrijblijvende introductie van de mogelijkheden van ons platform? Neem gerust contact op!

Je kunt ons bereiken op 088 707 1414 of stuur ons een bericht via het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier.