Jouw eigen website. Binnen 24 uur online.

Natuurlijk wil je, naast het ontvangen van bestellingen via de bekende kanalen, ook graag een website hebben waarop je vaste klanten jou kunnen vinden en hun bestellingen kunnen plaatsen, zonder tussenkomst van een derde partij. Met EetSmakelijk Storefronts maak je gemakkelijk je eigen website, op een eigen domeinnaam, met de belangrijkste pagina’s en een bestelmodule. Helemaal geïntegreerd met het EetSmakelijk systeem, zodat geplaatste bestellingen in een overzichtelijk dashboard binnenkomen.

“Topmensen, staan ook klaar als je een vraag hebt als ondernemer.”
Claudia Piet Friet Lelystad

Wat kunnen we voor je doen?

Samenwerken begint bij een eigen, persoonlijke contactpersoon. We zorgen ervoor dat je snel aangesloten op het nieuwste, meest innoverende platform van Nederland, met dag en nacht echte ondersteuning op de momenten dat jij het nodig hebt.

Heb je nog vragen, wil je een brochure ontvangen of ben je op zoek naar een vrijblijvende introductie van de mogelijkheden van ons platform? Neem gerust contact op!

Je kunt ons bereiken op 088 707 1414 of stuur ons een bericht via het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier.