Alle ingrediënten voor een succesvol Valentijnsdiner

Morgen is het zo ver. Valentijnsdag. Voor verliefde stelletjes, voor ouders, voor opa’s en oma’s: er is voor iedereen een reden om de liefde te vieren. Dat je om iemand geeft, kun je op veel verschillende manieren laten zien. Zeker stelletjes kiezen er vaak voor om uit eten te gaan, maar wat als je bent vergeten te reserveren? Wij hebben de oplossing voor je!

Zorg voor romantiek

Een restaurant is sfeervol en ademt tijdens Valentijnsdag vaak romantiek. Dat komt niet alleen door de gezellige inrichting, maar ook door de grote hoeveelheid verliefde koppels die je er zult aantreffen. Die laatste kun je natuurlijk moeilijk bij je thuis uitnodigen, maar voor de sfeer kun je zeker zorgen.

Vervang tijdens Valentijnsdag ’s avonds het koude licht van de lampen voor warm kaarslicht. Zet op tafel een prachtige bos bloemen, het liefst in de rode tinten van de liefde en leg over de stoel een dekentje. Romantiek zit hem vaak in de details, daarom gaat ze vaak niet samen met een modern interieur. Kies er voor om harde lijnen in je interieur op te breken door kleine decoraties. Een kleedje hier, een dekentje daar. Niet vorm volgt functie, maar functie volgt vorm.

Kies voor goed, lekker eten

Valentijnsdag is voor veel mensen een moment waarop ze van elkaar kunnen genieten. Sommigen vinden het leuk om samen te koken of om voor elkaar te koken, anderen kiezen ervoor om te laten koken in bijvoorbeeld een restaurant. Blijf je liever comfortabel thuis, maar wil je je aandacht vooral richten op je wederhelft? Bestel in Lelystad gemakkelijk via de EetSmakelijk app of website. Alle restaurants zijn gewoon open en maken met plezier een heerlijke Valentijnsmaaltijd voor jou en je geliefde!

Wil je toch liever zelf koken, maar heb je niet heel veel tijd? Vorige week deelden we in een blogpost drie heerlijke, simpele gerechten, die iedereen in een handomdraai op tafel zet. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de ingrediënten in huis te halen!

Spelletjes of Netflix: alles kan

Samen zijn, daar gaat het natuurlijk om. Na het eten zijn er zoveel dingen te doen. Ga je samen stappen? Kies je voor een gezellige spelletjesavond of kruipen jullie de hele avond tegen elkaar aan op de bank met Netflix? Doe wat bij jullie past en waar jullie zin in hebben. Dit is jullie avond.

Niemand om Valentijnsdag mee te vieren?

Zelfliefde is de belangrijkste vorm van liefde. Hou van jezelf en gun jezelf een lekker ontspannen avondje. Breng een masker aan, bestel je favoriete eten, ga in een stomend heet bad: deze avond is helemaal voor jou!

Met wie je morgen ook doorbrengt en waar je ook voor kiest. We hopen dat je een onvergetelijke Valentijnsdag hebt!