Drie heerlijke, korte recepten voor Februari

De lekkerste recepten voor in Februari

Februari blijft, zelfs tijdens een schrikkeljaar, toch een beetje een gekke maand. Deze korte maand bestaat dit jaar uit slechts negenentwintig dagen, maar onderschat haar niet! Tijdens deze mini-maand sneuvelen immers veel goede voornemens, daarnaast is februari de maand waarin de liefde gevierd wordt. Speciaal voor deze korte maand, verzamelden we drie gemakkelijke, korte recepten, die je in een handomdraai thuis op tafel zet.

Niet alle recepten die we in dit bericht delen zijn in het Nederlands. Aan de onderkant van ieder gelinkt recept vindt je ook een link naar een automatisch Nederlandse vertaling van de Engelstalige pagina’s.

Zuid-Aziatische curry met kip

Bereiding: 35 minuten

De curry is een populaire verzamelnaam voor gekruide gerechten die zijn ontstaan in India. Tegenwoordig wordt curry niet alleen gegeten in India, maar ook in verschillende andere Aziatische landen, zoals Thailand en Pakistan. Deze curry van Jamie Oliver is zoals iedere curry zou moeten zijn: ontzettend rijk van smaak en een heerlijke combinatie met de zachte, bijna smeltende, rijst.

Bekijk het recept hier.
De automatische vertaling vind je hier.

Curry met kip
Heerlijke burger

Klassiek broodje hamburger

Bereiding: 20 minuten

Wie houdt er niet van een heerlijk broodje hamburger? Een geroosterd broodje, een mooi blaadje sla, wat tomaat en een sappige (vegetarische) burger. Het water loopt ons nu al in de mond. Een klassiek broodje hamburger is de American Dream in de vorm van voedsel. Een van onze favoriete recepten is die van Betty’s Kitchen.

Het recept voor de hamburgers vind je hier.

Pasta pesto alla genovese

Bereiding: 20 minuten

Misschien wel het meest bekende Italiaanse gerecht in Nederland: pasta met groene pesto. Gemakkelijk, voedzaam en gezond. Deze pasta heeft alles wat je nodig hebt! Je zet dit gerecht al binnen 20 minuten op tafel. Ideaal voor het sporten of wanneer je in groot gezelschap bent. Het recept van Albert Heijn is vegetarisch, maar je kunt er natuurlijk voor kiezen om bijvoorbeeld een stukje kip toe te voegen aan je pasta!

Het recept vind je hier.

Spaghetti met pesto alla genovese

Toch niet zo'n held in de keuken?

Geen idee waar je moet beginnen? Op weg terug van werk en geen tijd om te koken? Kies voor de lekkerste gerechten van restaurants bij jou in de buurt. Je hoeft je dan niet meer te beperken tot de ingrediënten die je in huis hebt en de hoeveelheid tijd die je hebt om een gerecht op tafel te zetten. Zij koken en bezorgen, jij geniet!

Klik hier om direct online te bestellen.