Aan Tafel: bestellen met QR codes in het restaurant.

Service, kwaliteit en beleving. Allemaal termen die de horeca hoog in het vaandel heeft staan, maar die door de huidige omstandigheden een stuk lastiger zijn geworden. Daarom introduceerden we twee weken geleden EetSmakelijk Aan Tafel. Na een succesvolle eerste test bij KFC Lelystad rollen we de functionaliteit nu uit naar ieder restaurant dat bestellen met QR codes wil ondersteunen.

Hoe werkt EetSmakelijk Aan Tafel?

Ieder tafel in je restaurant krijgt een mooi bordje met een unieke QR-code. De gast neemt plaats aan tafel en scant de code. Vervolgens wordt hij automatisch naar een online menukaart gestuurd, waar hij de producten kan selecteren die hij wil bestellen. Nadat de keuze is gemaakt, betaalt je klant gemakkelijk online. In de keuken ontvang je de bestelling vervolgens in een overzichtelijk dashboard.

Het systeem is eenvoudig in te zetten en te beheren vanaf vrijwel elke computer. Er is geen nieuwe apparatuur nodig om het systeem in gebruik te nemen. Maak je momenteel al gebruik van bezorgen en/of afhalen via EetSmakelijk? Dan ontvang je de bestellingen via hetzelfde systeem als de bezorg- en afhaalorders. Op deze manier hou je overzicht!

Bekijk de video