EetSmakelijk.nl genomineerd voor BKL Pluim

LELYSTAD EetSmakelijk.nl is genomineerd voor de BKL publieksprijs voor meest onderscheidende start-up van het afgelopen jaar. Het Flevolandse bestelplatform wordt daarmee beloond voor het werk wat ze verricht heeft om horecaondernemers tijdens de coronacrisis te helpen.

Het afgelopen jaar verruimde het bedrijf op vraag haar dienstverlening met QR-codes voor op terrassen, Point of Sale-software voor in drive-throughs en het bouwen en beheren van eigen websites voor restaurants.

“We zijn erg blij dat horecaondernemers en hun gasten het afgelopen jaar hun weg naar ons hebben gevonden. Het voelt als een eer dat de ondernemers ervoor kiezen om bij ons te komen met vragen. Wat dat betreft blijft EetSmakelijk een samenwerking,” aldus Michael Sluijmer, oprichter van het bedrijf.

Naast verschillende nieuwe onderdelen, breidde het bedrijf de dienstverlening ook uit naar Almere en andere plekken in Flevoland. Daarmee zijn nu meer dan 120 restaurants in de provincie aangesloten bij het lokale bestelplatform.

“De ondernemer komt bij ons met een probleem, wij komen met een oplossing. Maar uiteindelijk hebben zij de knowhow van de horecawereld. We schaven het eindproduct daarom vaak bij op basis van hun feedback.”

Vanaf 21 december 2020 kan er gestemd worden op de genomineerden. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het BKL Home Edition Gala 2021 op 9 januari.