De feestmaand bij EetSmakelijk

Kerst en oud en nieuw 2019 bij EetSmakelijk

De dagen worden korter, de ochtenden killer en de straten zouter. Net na het ontbijt sta je de ruiten te krabben. Het uitkijken naar de Top 2000 is begonnen. Dat kan maar een ding betekenen: het einde van het jaar nadert. We gaan afscheid nemen van 2019 en van de jaren ’10, maar voordat we aftellen en proosten op een nieuw jaar, hebben we nog een twintigtal dagen te gaan. Een twintigtal dagen waarin we nog een aantal features willen toevoegen aan de app en de website!

Direct bestellen via de website

Anderhalve week geleden kondigden we de komst van online bestellen via de website al aan via onze Instagram en Facebookpagina. Nu, een week van testen later, is duidelijk dat we deze functionaliteit zo snel mogelijk online gaan zetten. Als een soort vervroegd kerstcadeautje: van ons, voor jou: snel en gemakkelijk bestellen vanaf je PC, tablet of telefoon via www.eetsmakelijk.nl.

De website bevindt zich in een eerste fase. Na de livegang blijven we bezig om functionaliteit toe te voegen of te verbeteren. Op deze manier zorgen we ervoor dat je op korte termijn het gemak van direct online bestellen kunt ervaren, terwijl je op langere termijn alle functionaliteiten op ieder apparaat kunt gebruiken!

Kerstboom op kantoor

Toegegeven, voor jou als consument misschien niet erg interessant, maar daarom niet minder belangrijk. Om iedereen op kantoor te herinneren aan het feit dat ze nog kerstcadeaus moeten kopen voor mij, maar ook om de kerstsfeer er in te houden. Jeroen draait iedere dag kerstmuziek van Michael Bublé, Léon zingt vals mee. Adam beweegt aritmisch heen en weer op de muziek. Hij noemt het zelf dansen. We hebben zin in kerst!

Verspreiding kortingscoupons

Twee weken geleden voegden we kortingscodes toe aan de app. Een aantal echte avonturiers vond onze eerste code en gebruikte deze al tijdens het afrekenen! Ben je de code niet tegengekomen? Niet getreurd! Het is bijna kerst en, zoals eerder gezegd, hebben we er zin in. Daarom staan we de komende tijd op verschillende kerstevenementen in Lelystad. Het beste wat je kunt doen, is onze Instagrampagina in de gaten houden.