Geïnspireerd om de branche te helpen.

Een tijdje geleden werden we benaderd door horecaondernemers die op zoek waren naar verandering. Verandering in de manier waarop zij bestellingen binnenkrijgen en in het bijzonder verandering van de partner die deze bestellingen faciliteert. EetSmakelijk is ontstaan vanuit het idee dat horeca-ondernemers een betere partner verdienen, die zich volledig inzet voor de kwaliteit en gezelligheid van eten; alles wat eten hoort te zijn!

Om dit allemaal mogelijk te maken zijn wij ruim een jaar bezig geweest met het opzetten van een nieuw bedrijf: EetSmakelijk. Er zijn vele gesprekken gevoerd, meetings gehouden en horeca-evenementen bijgewoond. In het diepste geheim is er hard gewerkt aan een plan om de bestel- en bezorgmarkt opnieuw uit te vinden. Ook hebben we vanuit ons kantoor in Lelystad een prachtige app ontwikkeld om de consument van elk gemak te voorzien.  In eerste instantie is het ons doel de horeca te ondersteunen met een softwareplatform waaraan ze minder kosten hebben, maar waarop zij wél de beschikking hebben over de juiste servicetools. We ontvangen graag ideeën en wensen om de applicatie continu naar een hoger niveau te tillen.

 

Gericht op de toekomst.

Na deze eerste fase verbreden wij ons vizier, de maaltijdbezorgservice is immers groter dan slechts het binnenkrijgen van bestellingen. Samen met de aangesloten partners gaan we ons oriënteren rondom het verduurzamen van de bezorging en verpakkingsmaterialen, het vertegenwoordigen van wereldkeukens op evenementen en (food)festivals, het combineren van marketinguitingen en nog zoveel meer. In een markt waar nog zoveel te bereiken valt, zijn we nog maar net begonnen. We gaan voor een inclusieve samenwerking met horeca en consument. Die opvatting zit geworteld in de kern van het bedrijf en zul je ook in alles terugzien: we streven naar een intense samenwerking tussen ons platform en jou, de horecaondernemer. Alleen samen maken we EetSmakelijk tot een succes.

“Wij gaan voor een inclusieve samenwerking tussen platform en ondernemer”