Het probleem dat we oplossen.

De afgelopen vijf jaar heeft de Nederlandse bezorgmarkt zich in rap tempo ontwikkeld. Waar we tien jaar geleden niet op het idee waren gekomen om via het internet eten te bestellen, doen we het nu volop. Meer dan ooit tevoren genieten Nederlanders van het lekkerste eten uit de buurt. Via bezorgplatforms hebben ze niet alleen de mogelijkheid om lekker en snel eten te bestellen, maar ook om nieuwe gerechten en restaurants in de buurt te ontdekken. Niet alleen in hun eigen woonplaats, maar door heel Nederland. Eten bestellen is een begrip geworden. Mooi toch?

Absoluut, maar deze groei heeft ook een keerzijde. In korte tijd zijn een aantal spelers op de markt ontpopt tot een soort giganten met een onaantastbare status. Hierdoor worden restaurants gedwongen samen te werken met platforms die ontzettend veel geld vragen voor de dienst die ze leveren, terwijl ze daarvoor eigenlijk geen service terugkrijgen. Dat vinden we niet alleen oneerlijk, het kán ook anders. Echt waar.

Bij EetSmakelijk doen we het daarom net even anders. Eerlijker. Vooruitstrevender. Anders.

01Geen commissie, maar een vast laag tarief per bestelling

Samen zorgen we voor een uniek product: het online aanbieden en bezorgen van de lekkerste maaltijden uit de verschillende wereldkeukens, maar dat betekent niet dat wij mee willen delen in jouw winst. Daarom rekenen we geen procentuele commissie, maar een vast bedrag per bestelling die je via onze systemen afhandelt. Je betaalt immers voor onze dienst en dienstverlening. Het is niet de bedoeling dat je jouw omzet aan ons afstaat.

Voor iedere bestelling onder de €15,- betaal je €0,85 aan orderkosten. Voor iedere bestelling vanaf €15,- betaal je €1,40. Met dit geld kunnen we onze servers draaiende houden en zorgen we ervoor dat het platform continu wordt vernieuwd en verbeterd.

Onze vaste tarieven zorgen voor een enorme kostenbesparing. Bij een gemiddelde bestelwaarde van €20 bespaar je bijvoorbeeld 50% op jouw kosten. Hoe meer via ons besteld wordt, hoe hoger de besparing!

mask-triangular-shape
50% goedkoper bij een order van €20,-

02Voor ondersteuning zijn we altijd eenvoudig bereikbaar.

Jouw klanten verwachten een bepaalde service van jou. Jij mag diezelfde service van ons verwachten, daarom zijn we dag en nacht bereikbaar voor vragen, opmerkingen en suggesties.

Ons uitgebreide team van digitale obers is gespecialiseerd in het ondersteunen bij en optimaliseren van jouw EetSmakelijk-pagina. Heb je een vraag over het dashboard? Wil je dat iemand even meekijkt naar productbeschrijvingen? Ben je nog op zoek naar goede productafbeeldingen? Ons team staat voor je klaar!

Te bereiken op

03Zelf de touwtjes weer in handen.

Eigenlijk is het bizar dat we het hier moeten benoemen, maar jij bent de baas over je eigen restaurant. Niemand anders. Om je te helpen alle zaken op een rij te zetten, hebben we een simpel dashboard ontwikkelt, waar je onder andere je bedrijfsgegevens en menukaart kunt aanpassen. Daarnaast vraag je met een klik op de knop realtime statistieken op, zodat je precies weet hoe het ervoor staat!

Naast het dashboard geven we je inspraak in de ontwikkeling van het EetSmakelijk-platform. Zo kun je altijd bij ons terecht met ideeën en suggesties en vragen we je een aantal keer per jaar om je mening te geven over nieuwe features.

Tot slot bieden we je, in combinatie met een betrouwbaar platform, innovativiteit en controle over je eigen gegevens, gratis advertenties op Google, Facebook, Instagram en andere sociale kanalen voor je bedrijfspagina op EetSmakelijk.nl. Op deze manier trek je dus meer verkeer en klanten, zonder dat je daarvoor extra hoeft te betalen!

  • Zelf direct geld terugstoren
  • Reviews in behandeling nemen
  • Realtime volgen van bezorgers
  • Menukaarten aanmaken, aanpassen en verwijderen
  • Realtime statistieken

Ervaar het gemak.

Samenwerken begint bij een eigen, persoonlijke contactpersoon. We zorgen ervoor dat je snel aangesloten op het nieuwste, meest innoverende platform van Nederland, met dag en nacht echte ondersteuning op de momenten dat jij het nodig hebt.

Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvende introductie van ons platform? Neem gerust contact op met onze specialisten.

Je kunt ons bereiken op 088 707 1414 of stuur ons een bericht via het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier