Spoedondersteuning voor restaurants in heel Flevoland.

EetSmakelijk.nl is ontstaan als een lokaal platform, waarmee we de lokale restaurants wilden helpen. Die verantwoordelijkheid dragen we altijd, maar in het bijzonder op momenten dat de nood het hoogst is. De afgelopen dagen bemerkten we een toegenomen hulpvraag onder Flevolandse horecaondernemers. Daarom breiden we onze dienstverlening per direct uit naar alle restaurants in Flevoland.

Twee van onze collega’s, Job en Michael, zijn 24 uur per dag beschikbaar voor alle restauranthouders in Flevoland: aangesloten of niet. Ons reguliere telefoonnummer, 088 707 1414, hebben we omgetoverd tot spoednummer, dat voorlopig 24 uur per dag bereikbaar is.

Heb je besloten om jouw klanten toch te blijven bedienen en gerechten te gaan bezorgen? Binnen 24 uur kunnen we samen jouw EetSmakelijk.nl account opzetten en ervoor zorgen dat je helemaal klaar bent om bestellingen te gaan ontvangen en verwerken.

Wat moet je weten?

  • Geen opstart- of abonnementskosten, vast tarief per bestelling
  • Voor bestellingen tot €15 euro is het tarief €0.85, vanaf €15 is dit €1.40
  • Bestellingen komen via de browser binnen in het door ons ontwikkelde dashboard. Werkt op elke computer of iPad!
  • De consument kan via de website of app (iOS/Android) bestellen
  • Flevolands bedrijf, gevestigd aan de Bolderweg 43 in Lelystad
  • Sinds 2019 ervaring met het faciliteren van bezorgen en afhalen

 

Voor het aansluiten hebben we o.a. de menukaart nodig die je wilt gaan inzetten voor de bezorging. Je krijgt van ons een formulier voor het invullen van alle andere informatie zoals de bezorgkosten en waar je wilt bezorgen.

Hierna maken we jouw account aan en zorgen we dat alles erin komt te staan. Vervolgens zullen we telefonisch, via Skype, Facetime of op een andere manier jou kennis laten maken met het systeem. Indien nodig komen we, de voorschriften van het RIVM inachtnemend, langs.

Contact

Neem direct telefonisch contact op via 088 707 1414 en/of vul jouw gegevens in het formulier in, dan gaan we samen gelijk aan de slag!

Gegevens opsturen

Naast bestellen via de website zijn onze apps ook te vinden in beide appstores.