Samen ontwikkelen we EetSmakelijk.

Het is tijd voor een eerlijk, betaalbaar platform voor restaurants. Een snel, innoverend platform voor consumenten. Restaurants en bezorgfanaten slaan de handen ineen. Samen dragen we zorg voor de toekomst van het eten bestellen!

Het probleem dat wij oplossen.

De torenhoge tarieven, de slechte service: bezorgen is, voor jou als horeca-ondernemer, al lang niet leuk meer. Het geld en de tijd die je nu kwijt bent, had je ook kunnen besteden aan andere dingen: nieuwe gerechten, een nieuwe kaart, een extraatje voor de besteller. Bij EetSmakelijk geloven we dat het goedkoper en beter kan!

De gezelligheid van samen eten, de passie voor lekker eten en het gevoel wat een lekkere warme maaltijd kan geven. Het zijn allemaal inspiratiebronnen voor een beter bestelplatform. Benieuwd wat we samen met jou gaan aanpakken?

EetSmakelijk eten bestellen

Onze inspiratie om deze bizz te doen.

Als echte kantoortijgers bestellen we vaak, minimaal een paar keer per week. Het gemak, de service en de kwaliteit van het eten: we vinden het heerlijk en vinden dat jij als restaurant datzelfde gemak, dezelfde service en kwaliteit moet ervaren. Zo hou je meer tijd, geld en energie over voor dat wat er echt toe doet!

Wat begon als “Zou het kunnen?” is inmiddels uitgegroeid tot “Okay, en nu?” Iedere dag werken we met een klein team gepassioneerde experts aan het updaten, verbeteren en vernieuwen van ons platform. Weten hoe we dat doen?

Machtig onderscheidend vermogen.

Bij EetSmakelijk durven we voor de volle honderd procent te gaan voor verandering. We zijn anders dan alternatieve bestelplatforms en daar zijn we reuzetrots op!

  • Gemiddeld 50% goedkoper bij een order van €20,-
  • Een eenvoudig dashboard, waar je alles zélf kunt regelen
  • Dag en nacht persoonlijke service voor elk restaurant, mocht je hulp nodig hebben
De voordelen van EetSmakelijk
“Samen zorgen we voor verandering.”
Michael Sluijmer EetSmakelijk
“Samen genieten van eten, is het mooiste wat er is”
Job Veldhuis EetSmakelijk

Ervaar het gemak.

Samenwerken begint bij een eigen, persoonlijke contactpersoon. We zorgen ervoor dat je snel aangesloten wordt op het nieuwste, meest innoverende platform van Nederland, met dag en nacht echte ondersteuning op de momenten dat jij het nodig hebt.

Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvende introductie van ons platform? Neem gerust contact op met onze specialisten.

Je kunt ons bereiken op 088 707 1414 of stuur ons een bericht via het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier